Skip to main content

De Dag van de Vrijwilliger bij WZH

4 december 2023

Vandaag is het de Dag van de Vrijwilliger en daarom willen wij onze vrijwilligers in het zonnetje zetten!

Vrijwilligers Nel, Fred en Lennie koken iedere maand een lekkere lunch voor de bewoners van de afdeling Duizendschoon op locatie WZH Sammersbrug, en dat al tien jaar. Deze maand stond er een heerlijke Indische maaltijd op het menu. Dankzij hen kunnen de bewoners regelmatig van een extra speciale maaltijd genieten.

Het bericht gaat verder onder de foto’s.

 dagvandevrijwilliger3dagvandevrijwilliger2

Onze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor ons. Lieve vrijwilligers, reuze bedankt, jullie bijdragen zijn zeer welkom!

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk bij WZH is onmisbaar en waardevol. Zowel voor de bewoners en cliënten als voor de medewerkers. Of je nu eenmalig, een aantal uur per week of per maand inzetbaar bent, jouw bijdrage is zeer welkom! Als vrijwilliger bij WZH maak je deel uit van een groot team van ruim 800 vrijwilligers, doe je ervaring op in de zorg en breng je iets positiefs in het leven van ouderen.

Ben je creatief, houd je van koken, heb je groene vingers of ben je liever in beweging? Wat jouw expertise of hobby ook is, wij zijn blij met jouw hulp! Wil je ook betekenisvol vrijwilligerswerk doen? Bel dan onze Relatiebeheerder Vrijwilligers, Conny van Dam op 06-22442139 voor meer informatie en de mogelijkheden.

Deel dit artikel