Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg

12 november 2019

Deze maand staan de mantelzorgers voor mensen met dementie centraal met als thema “Even uw accu opladen”.

Mantelzorgers kunnen hun ervaringen delen en vragen aan deskundigen stellen. Op dinsdag 12 november om 19.30 uur, geven een aantal deskundigen een toelichting. Verschillende onderwerpen worden op deze avond belicht. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

Mantelzorgers, mensen met dementie en professionals zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom in woonzorgcentrum De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg. De toegang is gratis.

Alzheimer Café Leidschendam- Voorburg

Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een lokaal ontmoetingspunt voor mensen met dementie, familie, naasten, hulpverleners, studenten en andere betrokkenen of geïnteresseerden. Maandelijks geeft een deskundige binnen een bepaald thema uitleg en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer. Verder is er informatie aanwezig over de mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening.

U bent elke tweede dinsdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) van harte welkom van 19.30 uur (deur open om 19.00 uur) tot 21.00 uur bij het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg, Florence De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Vragen over het Alzheimer Café? Bel dan met Conny van Dam tel: 06 22 44 21 39.

Over dementie

Nederland telt zo’n 280.000 mensen die lijden aan dementie, waarbij de ziekte van Alzheimer de meest bekende vorm is. Het is een aandoening die niet alleen de dementerende, maar ook diens omgeving diep treft. Goede informatie over de ziekte en hulpmogelijkheden, lotgenotencontact en het uitwisselen van ervaringen kunnen tot grote steun zijn.

Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland – regioafdeling Haaglanden, Florence, Welzijn Oud en Jong (Woej), GGZ Rivierduinen en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH)

Bereikbaarheid

Woonzorgcentrum De Mantel is bereikbaar met:

Tram 6 en 2, 4 en 3, 9, Metro E.

De Mantel beschikt over ruime parkeergelegenheid.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie/Niet voor publicatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Conny van Dam, Voorzitter Alzheimer Café, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 22 44 21 39 of afdeling Communicatie WZH via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 - 756 16 00.

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden