Garantwoningen Nederlands Indische ouderen

Uw eigen woning in een appartementencomplex dichtbij WZH Waterhof waar veel ouderen uit voormalig Nederlands-Indië wonen? In deze 26 seniorenwoningen wonen veelal Nederlands Indische ouderen zelfstandig, maar ook met elkaar. 

Achtergrond

Dit betekent dat u beschikt over een complete eigen woning, waarbinnen u volledige privacy heeft. Tegelijkertijd maakt u deel uit van een groep generatiegenoten, die de afspraak hebben gemaakt, dat zij elkaar bijstaan. De meeste bewoners van deze woongroep hebben een Nederlands Indische achtergrond, waardoor veel van hen affiniteit hebben met de Indische cultuur. Het is niet verplicht een Nederlands Indische achtergrond te hebben. Iedereen is welkom, mits u aan de gestelde eisen van de woningcorporatie voldoet.   

Service en gemaksdiensten

De appartementen zijn voorzien van een groot aantal service- en gemaksdiensten van WZH Waterhof. Heeft u interesse in deze vorm van wonen? Geef uzelf dan op voor deze woongroep. Hiervoor is een indicatie voor zorg nodig. U huurt zelf het appartement van woningcorporatie Haag Wonen, en betaalt de woonlasten en de kosten van het levensonderhoud. WZH levert de eventuele zorg aan huis.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over groepswonen voor Nederlands Indische ouderen? Bel onze Klantbemiddeling Centraal via 070-7561600.

Wilt u zich inschrijven? Vul dan dit inschrijfformulier in.