Garantwoningen WZH Waterhof

Zelfstandig in een ruim appartement wonen met ondersteuning van onze thuiszorgmedewerkers? Dat kan bij WZH Waterhof. U huurt de Garantwoning van de woningcorporatie Haag Wonen en kunt een beroep doen op de thuiszorg en voorzieningen van WZH.

Service en gemak

De Garantwoningen zijn ideaal voor ouderen die zelfstandig willen wonen met de zekerheid van service-, zorg- en gemakdiensten binnen handbereik. In de Garantwoningen woont u zelfstandig en veilig met onze zorg en service. U huurt zelf het appartement en betaalt voor uw woonlasten en levensonderhoud. De leeftijdsgrens is 55 jaar.

Bij WZH Waterhof kunt u terecht bij de dienstdoende huisartsen. U kunt hiervoor informeren bij het servicepunt.

Appartementen

Er zijn verschillende typen appartementen. De luxe appartementen bieden u veel comfort en voldoen aan de woonwensen van deze tijd. De appartementen zijn geschikt voor één of twee personen. Alle appartementen hebben vier kamers met een riante woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers. De woningen hebben een balkon of een inpandige serre. 

Speciale voorzieningen

In de woningen zijn voorzieningen getroffen waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig en veilig kunt blijven wonen zoals een verhoogd toilet, toiletsteunen en antisliptegels in de badkamer. Ook is het mogelijk om persoonlijke alarmering aan te vragen. Medicijnen kunnen door de apotheek aan huis worden bezorgd. Voor uw auto kunt u een parkeerplek huren in de overdekte parkeergarage.

Zorg aan huis

Het thuiszorgteam van WZH levert thuiszorg. Professionals zoals verzorgenden en verpleegkundigen staan voor u klaar om u de helpende hand te bieden op vele terreinen.

Ontmoetingscentrum, activiteiten, kapper, pedicure

U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten van WZH Waterhof, zoals het Ontmoetingscentrum waar allerlei leuke activiteiten plaatsvinden. Het Ontmoetingscentrum organiseert deze activiteiten en evenementen speciaal voor ouderen. Iedereen, ook buurtbewoners zijn welkom. De overige diensten van WZH Waterhof zijn ook binnen handbereik, zoals de kapper, de pedicure en de manicure. Verder bieden wij eerstelijnszorg zoals fysio- en oefentherapie.

Gezellig eten in het restaurant

U kunt dagelijks in het restaurant terecht voor een gezonde en gevarieerde warme maaltijd. Zo kunt u gezellig samen eten en even bijpraten met uw buren uit de Garantwoningen. Eet u liever thuis, maar vindt u het lastig om iedere dag voor u zelf te koken? Dan kunnen de maaltijden van Apetito u wellicht uitkomst bieden. Apetito levert warme maaltijden aan huis. 

Huurprijzen

U huurt een sociale huurwoning vanaf tussen de € 650,- tot € 710,19 per maand. Daarnaast betaalt u tussen de € 60,- en € 100,- per maand aan servicekosten voor de algemene ruimtes. U betaalt huur en servicekosten aan de woningcorporatie. 

Indicatie voor zorg

Een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen, is dat u - of uw partner wanneer u deel uitmaakt van een tweepersoonshuishouden - een indicatie voor zorg heeft. 

Contact en informatie

Voor meer informatie over de Garantwoningen van WZH Waterhof neemt u contact op met onze klantenservice: 070-7561600 of vult u het contactformulier garantwoningen in.