Garantwoningen WZH Transvaal

Een geheel nieuw twee- of driekamerappartement, met alles in de buurt: van ondersteuning van de medewerkers van WZH Thuiszorg, een Ontmoetingscentrum tot aan winkelcentra en het groene Zuiderpark op loopafstand. Dat kan bij WZH Transvaal.

U huurt de garantwoning van woningcorporatie WoonInvest en kunt een beroep doen op de thuiszorg en voorzieningen van WZH Transvaal. 

De Garantwoningen maken onderdeel uit van het gebouw van WZH Transvaal. De ingang van de woningen bevindt zich aan de Van Beierenstraat. De Garantwoningen van WZH Transvaal zijn:

  • Ongeveer 60 tot 80 vierkante meter
  • Nieuw, ruim en licht
  • Voorzien van balkon of serre
  • Gelegen midden in de wijk Transvaal
  • Gelegen dichtbij het openbaar vervoer

Kosten

De huurprijzen liggen tussen € 680,- en € 710,- per maand. De servicekosten liggen tussen €60,- en 100,-. U betaalt huur en servicekosten aan de woningcorporatie. 

De woningen zijn sociale huurwoningen. Dit betekent dat het bruto verzamelinkomen voor alleenstaanden niet hoger mag zijn dan € 23.725 en voor tweepersoonshuishoudens € 32.200 (prijspeil 2021). Dit zijn de inkomens die in principe voor huurtoeslag in aanmerking komen. U kunt huurtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. De Belastingdienst beslist of u inderdaad in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Als u bepaalde aanpassingen wilt doen aan uw woning, bijvoorbeeld beugels of speciale kranen, dan worden deze in veel gevallen vergoed in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Soms moet u zelf een klein bedrag bijbetalen.

Voorwaarden

Een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze Garantwoningen, is dat u - of uw partner wanneer u deel uitmaakt van een tweepersoonshuishouden - een indicatie voor zorg heeft. Daarnaast dient u minimaal 55 jaar te zijn. 

Contact en informatie

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe Garantwoningen van WZH Transvaal en heeft u een indicatie voor zorg, neem dan contact op met onze Klantbemiddeling Centraal via 070 756 1600.

Wilt u zich inschrijven? Vul dan dit inschrijfformulier in.