print deze pagina

WZH Zuiderpark

WZH Zuiderpark heeft op 11 juni 2014 haar deuren gesloten. Woont u in de wijk Rustenburg/Oostbroek en bent u op zoek naar zorg of welzijnsactiviteiten in de buurt? Kom dan langs bij WZH Transvaal, Natalstraat 20. Hier is in de zomer van 2014 een nieuw gebouwd woonzorgcentrum geopend.

Op de begane grond van WZH Transvaal is een nieuw dagactiviteiten- en ontmoetingscentrum waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Kwam u regelmatig bij het Ontmoetingscentrum van WZH Zuiderpark? Kom dan gezellig langs bij WZH Transvaal. We leiden u graag rond en vertellen u over de mogelijkheden. Laat u verwonderen door het prachtige gebouw en de leuke activiteiten vlakbij uw vertrouwde WZH Zuiderpark.

WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) heeft 12 woonzorgcentra en is specialist op het gebied van:

Van woonzorgcentrum naar studentenhuisvesting

Op maandag 3 augustus heeft WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) het pand waar voorheen WZH Zuiderpark gevestigd was, officieel overgedragen aan UrbanTTP. 

Bestaande gebouwen beter benutten

De transformatie van woonzorgcentrum naar studentenhuisvesting is positief ontvangen door de gemeente Den Haag. Het sluit goed aan bij een van de uitgangspunten van het college om bestaande gebouwen beter te benutten. Met de komst van de sportcampus Zuiderpark zagen de drie partijen een opening om met elkaar in gesprek te treden over de transformatie van het woonzorgcentrum tot studentenhuisvesting.

Sportcampus Zuiderpark

De komst van Sportcampus Zuiderpark is een stimulans voor de omliggende wijken. De Sportcampus is toegankelijk voor de wijkbewoners en studenten. Zowel op de campus als in de wijken worden activiteiten en programma’s aangeboden om de bewoners in beweging te brengen, zich (sportief) te ontwikkelen en nog meer mogelijkheden te bieden om op de Sportcampus en in het park te recreëren. WZH is dan ook blij dat haar voormalige huisvesting op deze manier een positieve bijdrage kan leveren aan deze toekomstige ontwikkelingen.

Start verbouwing

Op 17 augustus start projectontwikkelaar UrbanTTP met de interne verbouwing van het pand aan de Harderwijkstraat. Er zullen 155 studentwoningen en parkeermogelijkheden voor zowel fietsen als auto’s op eigen terrein worden gerealiseerd. Alle woningen worden gemoderniseerd en de gehele gevel en tuin worden opgeknapt. Op de begane grond komen faciliteiten als een wasserette, een ontmoetingsruimte en een keuken. Naar verwachting worden de eerste studentenwoningen in het voorjaar van 2016 opgeleverd. DUWO is de beheerder van het pand.

Contact en informatie

Heeft u vragen over de specialistische zorg van WZH of wilt u een rondleiding in één van onze woonzorgcentra? Neem contact op met onze Klantbemiddeling Centraal: 070-7561600 of via het contactformulier. Onze medewerkers zijn bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.