print deze pagina

WZH Hospice in Den Haag

Bent u ongeneeslijk ziek en is thuis wonen niet langer meer mogelijk? Bij het WZH Hospice in Den Haag vindt u een rustige omgeving met passende begeleiding, ondersteuning en specialistische zorg.

Uw wensen vormen het uitgangspunt; niets moet en bijna alles kan. Zodat u, in het bijzijn van uw naasten, op een waardige manier afscheid kunt nemen van het leven.

Appartement naar eigen smaak

Het WZH Hospice heeft zes ruime tweekamerappartementen met een eigen badkamer en twee volledig ingerichte eenkamerappartementen, waarbij het sanitair wordt gedeeld. U bent vrij om de kamer op uw eigen manier in te richten met spullen waarbij u zich prettig voelt. In het appartement zijn standaard een bed, linnenkast, televisie en telefoon aanwezig.

Als u dat wenst plaatsen we een extra bed, zodat uw partner, vriend of familielid altijd dichtbij u kan zijn. Daarnaast is WiFi-verbinding (internet) aanwezig en in de gang van het WZH Hospice bevindt zich een rookkamer.

WZH Waterhof

Het WZH Hospice, bevindt zich in een aparte vleugel, op de eerste verdieping van woonzorgcentrum WZH Waterhof. Bent u graag onder de mensen? In de gezamenlijke huiskamer kunt u koffie drinken, een praatje maken of spelletje doen en ’s avonds kunt u hier de maaltijd gebruiken.

Maar u kunt ook het levendige restaurant van WZH Waterhof bezoeken en deelnemen aan een van de vele activiteiten. Bent u liever op uw eigen kamer op uzelf of in het bijzijn van uw naaste(n)? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U bent vrij om bezoek te ontvangen op de momenten dat u dat wenst.

Zorg: professioneel en persoonlijk

Omdat u zich in de laatste fase van uw leven bevindt, is onze zorg gericht op het verlichten van uw klachten en het bieden van zoveel mogelijk comfort. Dit heet palliatieve zorg. Ons team van specialisten staat 24 uur per dag voor u klaar en kan u op verschillende manieren medisch, psychisch of spiritueel ondersteunen. Naast verzorging en verpleging kunnen wij u onder andere ook helpen met pijnbestrijding en emotionele ondersteuning.

Lees meer in de brochure WZH Hospice.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over het WZH Hospice?
Bel onze klantenservice: 070-7561600 of vul het contactformulier in. Graag attenderen wij u er op, wanneer u in het Hospice verblijft, uw huidige woonomgeving niet op te zeggen.