print deze pagina

#WZHStories

In een grote organisatie als WZH met verschillende woonzorgcentra is het belangrijk om als collega’s met elkaar in verbinding te staan. Een ieder te leren kennen en  ervaringen te delen. Samen werken om onze bewoners en cliënten zoveel mogelijk zich thuis te laten voelen is de kern van ons bestaan.

In #WZHStories zetten wij elke week collega’s in de schijnwerpers. Via een video, foto of gewoon een mooi verhaal vertellen zij over henzelf en hun werk bij WZH. Omdat wij trots zijn op onze collega’s plaatsen wij dit ook op onze social media-kanalen. De hele wereld mag weten hoe het is om bij WZH te werken. Bekijk hieronder recente verhalen van onze collega’s.

Wil jij jezelf ook een keer voorstellen en meer vertellen over je werk, mail dan naar werving@wzh.nl en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

"Het denken vanuit de gast is niet anders in de ouderenzorg"

Pieter Bruns, locatiemanager, vertelt over het hospitality-denken in de ouderenzorg en waarom hotelmanagers welkom zijn bij WZH.

Van Hospitality naar Ouderenzorg: word jij onze nieuwe collega?

Sandy van Baarle en Dylan van der Heiden, teamleiders Facilitaire Zaken, vertellen over het gastvrijheidsdenken in de ouderenzorg bij WZH.

Voorbereidingen Kerstdiner 2021 in volle gang

Wat motiveert adviseur Eten & drinken, Leo Koster, om jaarlijks een smaakvol kerstdiner te organiseren? Leo vertelt.

Wat is muziektherapie en hoe kan het je helpen?

Muziektherapeut Samara deelt in het volgende filmpje hier een bijzonder verhaal over:

 

Wereld Ergotherapie Dag

Op 27 oktober is het Wereld Ergotherapie Dag. Fonghwa deelt in de onderstaande video een bijzonder verhaal over haar functie als Ergotherapeut bij WZH.

 

Ik ben gemaakt voor de zorg

In 2017 is Ranuka bij WZH komen werken. Via de gemeente Den Haag is zij met behulp van het project “STIP-banen” bij WZH binnengekomen. Ze was voorheen werkzaam in de verzekeringsbranche en had eigenlijk geen affiniteit met de zorg.

Lees hier het verhaal van Ranuka

De opleiding tot EVV'er

Marian bekleedt na haar opleiding de functie Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV'er) bij WZH Oosterheem en vertelt hier in het filmpje meer over.

 

Van advocate tot HBO Verpleegkundige

Vandaag krijg ik mijn diploma!”, vertelt Ruslana met een grote glimlach op haar gezicht. Ze straalt.

Lees hier het verhaal van Ruslana.

In de zorg kan je altijd groeien

'Ik ben Samiha, leerling Verzorgende IG derdejaars en ik werk op de #somatische afdeling Aster van locatie WZH Sammersbrug.

Lees hier het verhaal van Samiha.

De inzet van beeldende therapie

Hoe kan beeldende therapie helpen bij zingeving en kwaliteit van leven bij onze bewoners? Chrissy vertelt het ons

 

Het leukste van mijn werk is...

"Het is een feestje om iedereen te mogen verwelkomen, zo goed mogelijk te helpen en een gezellig praatje met ze te maken. Zo heb ik plezier in mijn werk en gaat iedereen weer met een fijn gevoel naar huis'', aldus Danielle, Servicepunt medewerker WZH Sammersbrug.

Vers koken op WZH Transvaal

Huiskamerbegeleidster Henna over haar functie en het verse koken op WZH Transvaal

 

Persoonlijke groei

''Mijn naam is Desha en ik werk al 9 jaar bij WZH. Ik ben begonnen als Verpleegkundige en heb in de afgelopen jaren de mogelijkheid gekregen om mij verder te ontwikkelen

Lees hier het verhaal van Desha.