print deze pagina

#Watisjouwverhaal

Samen werken aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van (zorg)medewerkers is van groot belang bij WZH. Hoe medewerkers dit ervaren, vertellen ze je de komende zes maanden via social media met de hashtag #watisjouwverhaal en via deze webpagina.

Samen werken aan jouw ontwikkeling bij WZH!

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wil je er een andere wending aan geven? Ben je op zoek naar een nieuw verhaal? Of wil je een stukje van jouw verhaal herschrijven? Neem dan eens contact op met onze Werving & Selectieadviseurs. Zij maken graag kennis met je.

Benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn? Lees dan snel verder of neem contact op met onze werving- & selectieadviseurs.

Doen waar je je goed bij voelt

Lifestyle coach, stagebegeleider en tegenwoordig ook appontwikkelaar. Sinds zijn opleiding aan het ROC Mondriaan heeft Raymond Reissenweber niet stilgezeten.

 

Lees hier het verhaal van Raymond

Altijd blijven schitteren

Via-via kwam Hetty Staphorsius 13 jaar geleden bij WZH De Strijp terecht, als verzorgende voor mensen met dementie. Nu werkt ze met cliënten die Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) hebben en is zij ook ergo-coach. Een mooi carrière pad, met hier en daar een hobbel in de weg.

Lees hier het hele verhaal van Hetty

Hoesnia vertelt over werken in WZH Oosterheem

 

Enthousiast geworden en wil jij ook jouw verhaal binnen WZH voortzetten? Bekijk onze vacatures en solliciteer!