print deze pagina

#Watisjouwverhaal

Samen werken aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van (zorg)medewerkers is van groot belang bij WZH. Hoe medewerkers dit ervaren, vertellen ze je de komende zes maanden via social media met de hashtag #watisjouwverhaal en via deze webpagina.

Samen werken aan jouw ontwikkeling bij WZH!

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wil je er een andere wending aan geven? Ben je op zoek naar een nieuw verhaal? Of wil je een stukje van jouw verhaal herschrijven? Neem dan eens contact op met onze Werving & Selectieadviseurs. Zij maken graag kennis met je.

Benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn? Lees dan snel verder of neem contact op met onze werving- & selectieadviseurs.

Een senior verpleegkundige met ambitie

Op een bepaald moment in haar leven heeft Annelies Brockbernd besloten een ander carrièrepad in te gaan. Zij vond een baan bij WZH als verpleegkundige en dát voelde gelijk goed.

Lees hier het verhaal van Annelies

Een vliegende start als Verzorgende niveau 3 IG

De opleiding verzorgende niveau 3 IG bleek een schot in de roos én een vliegende start voor een nieuwe carrière. 

Lees hier het verhaal van Esther

Werken in de ouderenzorg is een eer

Ze vindt het een eer om als verpleegkundige in de ouderenzorg te werken en is trots dat ze zich kan blijven ontwikkelen. 

Lees hier het verhaal van Wendy

Met een lach naar je werk

Een carrière in Marketing & Sales binnen de reisbranche, dat was het plan. Susanne Pijpers kwam echter bij WZH terecht als Teamleider Facilitaire Zaken en versterkt sinds kort het Werving & Selectie team als adviseur.

Lees hier het verhaal van Susanne 

Doen waar je je goed bij voelt

Lifestyle coach, stagebegeleider en tegenwoordig ook appontwikkelaar. Sinds zijn opleiding aan het ROC Mondriaan heeft Raymond Reissenweber niet stilgezeten.

Lees hier het verhaal van Raymond

Altijd blijven schitteren

Via-via kwam Hetty Staphorsius 13 jaar geleden bij WZH De Strijp terecht, als verzorgende voor mensen met dementie. Nu werkt ze met cliënten die Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) hebben en is zij ook ergo-coach. Een mooi carrière pad, met hier en daar een hobbel in de weg.

Lees hier het hele verhaal van Hetty

Hoesnia vertelt over werken in WZH Oosterheem

 

Enthousiast geworden en wil jij ook jouw verhaal binnen WZH voortzetten? Bekijk onze vacatures en solliciteer!