print deze pagina

Super Vakantiekrachten gezocht

Helaas moeten we door de actuele situatie rondom het Corona-virus de inloopsessies voor vakantiekrachten stopzetten. De inloopsessies zullen dus niet plaatsvinden.

Heb jij super veel zin om de komende zomer wat extra’s te verdienen en vind je het leuk om in de ouderenzorg te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je hebt affiniteit met horeca, transport of schoonmaak en een warme persoonlijkheid met oog voor onze bewoners. Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig en je durft verantwoordelijkheid te nemen. Wij zijn op zoek naar mensen die in de periode mei - september 2020 minimaal 4 en maximaal 6 weken aaneengesloten beschikbaar zijn.

Klik hier om je aan te melden als super vakantiekracht bij WZH

Je komt als vakantiekracht te werken op een van de 14 locaties van WZH. Ons doel is om onze bewoners en gasten zich thuis te laten voelen in een prettige omgeving. Zo vinden wij het bijvoorbeeld belangrijk om te zorgen voor kwaliteit en variatie van vers bereide gerechten. Ook moeten alle afdelingen goed bevoorraad blijven. Elke dag zorg jij voor de ultieme gastvrijheidsbeleving en zorg je ervoor dat het er te allen tijde sfeervol en uitnodigend uitziet.

Aanmelden Super Vakantiekracht!

Wij hebben komende zomer de volgende mogelijkheden:

  • Vakantiekracht Eten & Drinken
  • Vakantiekracht Huishouding
  • Vakantiekracht Transport / logistiek
  • Vakantiekracht Servicepunt

Als vakantiekracht ben je er ter ondersteuning van onze vaste medewerkers. De werktijden verschillen, maar liggen tussen 07.00 uur en 20.00 uur. Wij bieden je een ontzettend leuke vakantiebaan. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd. Je moet wel minimaal 16 jaar zijn.

Klik hier om je aan te melden als super vakantiekracht bij WZH

Bezoek onze inloopsessies. Meld je aan!

Tijdens onze inloopsessies vertellen wij je van alles over vakantiewerk bij WZH onder het genot van een hapje en een drankje. Ook bekijken wij tijdens deze sessie welk soort vakantiewerk bij jou past! Wellicht loop jij de deur uit met jouw vakantiewerk op zak!