print deze pagina

WZH Waterhof draait door!

5 jul 2018

Kent u WZH Waterhof nog niet? Het woonzorg- en ontmoetingscentrum maakt op zaterdag 21 juli graag kennis met alle 65+ers van Escamp! U draait door een carrousel met verschillende activiteiten.

Draai mee in de activiteitencarrousel met een mini-health check, gezonde snacks, FIT & FUN-activiteiten en wanneer u wenst aanvullend een rondleiding of meer informatie over bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of ondersteuning.

Alles in huis

Het idee voor deze enigszins ‘doorgedraaide’ kennismaking met de wijk is ontstaan bij WZH collega’s Sandra Westhof en Michel Belfroid. “Mensen komen bij WZH Waterhof om elkaar te ontmoeten, mee te doen of helpen bij leuke activiteiten, maar ook als zij een ondersteuningsvraag hebben. We brengen hen dan in contact met anderen die hen verder kunnen helpen, bijvoorbeeld onze collega’s van WZH Thuiszorg. We merken dat door het goede onderlinge contact dat we hebben, we mensen goed kunnen begeleiden of doorverwijzen.”

“Onder de bezoekers verloten we 10 x een gratis themadiner voor twee personen tijdens ‘de langste eettafel’ in september.”

Gratis diner voor twee

Via de activiteitencarrousel maken nieuwe wijkbezoekers op 21 juli van 10.00 tot 12.00 uur kennis met WZH Waterhof. “Vooral de mini-health check is vaak erg druk bezocht,” vertelt Sandra, coördinator van het Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentrum. “Dus die zit ook in de activiteitencarrousel. En…,” vertelt ze enthousiast. “Onder de bezoekers verloten we 10 x een gratis themadiner voor twee personen tijdens ‘de langste eettafel’ in september.”

Ook voor professionals

“Ook professionals zijn van harte welkom”, vult Michel Belfroid, Klantbemiddelaar bij WZH aan. “Binnen de wijk Escamp zijn er vast nog mensen in hetzelfde werkveld die nog nooit in WZH Waterhof zijn geweest. Ook zij zijn van harte welkom om kennis te komen maken en we geven ze graag een rondleiding.”

Komt u ook kennismaken?

Het adres van WZH Waterhof is Polanenhof 130 in Den Haag. U kunt voor meer informatie contact opnemen met ons Servicepunt via 070 - 756 15 00. De koffie staat klaar!