print deze pagina

Workshop Nana's maken

14 mrt 2019

Bij WZH kun je een inspirerende workshop Nana’s maken volgen. Deze workshop is geïnspireerd op de kleurrijke,bijzondere en uitbundige beelden van kunstenaar Niki de Saint-Phalle.

De workshop beslaat drie ochtenden en wordt gegeven op dinsdag 2, 9en 16 april van 09:30 tot 12.00 uur in het Ontmoetingscentrum van WZH Hoge Veld, Laan van Wateringse Veld 222 in Den Haag

Vrouwenbeelden

Deelnemers maken een eigen ‘Nana’ naar het voorbeeld van kunstschilderes en beeldhouwster Niki de Saint Phalle. Zij is onder meer beroemd geworden door de weelderige, kleurrijke en vaak manshoge vrouwenbeelden die je overal ter wereld tegen kunt komen. Uiteraard worden de beelden in de workshop niet zo groot, maar blijven ze beperkt tot zo’n 30 à 35 cm. Er kan worden gekozen tussen een liggend en een staand model.

Informatie
 

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen in totaal € 20,-. Ervaring is niet nodig om deze kleurrijke dames vorm te geven, dus iedereen kan meedoen. Voor deelname kan men zich tot uiterlijk 25 februari aanmelden bij Marion Verbaan van het Ontmoetingscentrum via 070-7562806 of mverbaan@wzh.nl.