print deze pagina

Woonbegeleiders gezocht

13 mei 2019

Voor meer aandacht en ondersteuning voor onze bewoners met somatische (lichamelijke) aandoeningen introduceren we nu de functie van Woonbegeleider. Misschien is dit een functie die bij je past!

Lijkt het jou leuk ouderen te ondersteunen zoveel mogelijk zelf nog te kunnen doen en dat jij er bent wanneer er hulp nodig is? Dan ben jij wellicht onze nieuwe woonbegeleider!

Meld je aan voor een informatiebijeenkomst!

Nieuwe functie

Bij WZH zetten Woonbegeleiders zich in om de dagen voor bewoners met somatische aandoeningen betekenisvoller te maken. De Woonbegeleiders vragen en luisteren met aandacht wat bewoners willen en als het mogelijk is spelen ze daarop in. De wens en behoefte van de bewoner is leidend. In overleg met de bewoner ondersteunt de woonbegeleider bij werkzaamheden rondom de maaltijd, biedt je hulp bij eten en drinken, zorg je voor een opgeruimd appartement/ huiskamer en begeleid je bewoners zo nodig naar activiteiten binnen de locatie. De woonbegeleider geeft persoonlijke aandacht, schept een gezellige sfeer en heeft oog voor wat er moet gebeuren. Doordat de woonbegeleider persoonlijke aandacht aan de bewoners besteedt hebben andere zorgprofessionals rond de bewoners meer ruimte voor persoonlijke aandacht en zorg.

Informatiebijeenkomsten

Heb je interesse? Kom gerust langs op een van onze informatiebijeenkomsten. Je krijgt dan alle informatie over de functie, je maakt kennis met WZH en de diverse locaties én je hebt de mogelijkheid om direct te solliciteren. Klik hier voor meer informatie en het hele functieprofiel.

Wij kijken uit naar je komst!

Meld je aan voor een inloopbijeenkomst!