print deze pagina

Vrijwilliger met een hart van goud!

25 jun 2019

Dit jaar geen cadeaus voor zijn verjaardag, maar een donatie aan WZH Het Anker. Uwe vroeg aan zijn Facebookvrienden dit jaar te doneren voor zijn verjaardag.

Het volledige bedrag schenkt  hij aan de bewoners van WZH Het Anker. “Zo kunnen de mensen in WZH Het Anker genieten van een uitje of een activiteit, die anders niet georganiseerd kan kunnen worden. Ik vond zelf het meegaan met de busuitjes altijd zo leuk!”

Verjaardag
Het vrijwilligerswerk kan Uwe niet meer doen. “Maar ik kan gelukkig wel nog even op bezoek komen”, zegt Uwe. Op zijn laatste dag als vrijwilliger doneert hij zijn ‘verjaardagsgeld’. Een mooie gelegenheid om Uwe nog eens extra in het zonnetje te zetten. “Het is zo’n mooie warme actie van Uwe”, zegt Hanneke Hamerslag, vrijwilligerscoördinator bij WZH.

Facebookactie
De actie van Uwe op Facebook zorgde voor een bedrag van €200,-. “Ik hoop dat de bewoners met deze bijdrage nog veel leuke busuitje kunnen beleven”, zegt Uwe. Trots overhandigt hij de envelop met daarin zijn donatie aan locatiemanager Maaike Veenstra.

Van medewerker naar vrijwilliger
Uwe is ooit als zorgmedewerker begonnen in WZH Het Anker. Helaas is het nu door zijn ziekte het niet meer mogelijk om te werken. De afgelopen twee jaar heeft Uwe zich als vrijwilliger ingezet voor de bewoners van de tweede etage van WZH Het Anker.

Wilt u ook een donatie doen voor de bewoners van WZH? Neem dan contact op via 070-7561100 of stuur een email naar vriendenfonds@wzh.nl. Meer informatie over het WZH Vriendenfonds vindt u op onze website www.wzh.nl/vriendenfonds