print deze pagina

Open dag WZH Vliethof

20 aug 2019

Het nieuwe WZH Vliethof  houdt vrijdag 30 augustus een open dag met rondleidingen en een informatiemarkt. Belangstellenden kunnen die dag ervaren hoe het is om in WZH Vliethof te wonen en te werken.

Voorafgaand aan de verhuizing biedt WZH Vliethof belangstellenden de kans de nieuwe woonzorglocatie aan de Raadhuisstraat 2 in Voorburg van binnen te bekijken tijdens de open dag op vrijdag 30 augustus as..

 In het Grand Café van WZH Vliethof staan tijdens de open dag verschillende kraampjes. Daar is informatie verkrijgbaar over wonen en werken in het woonzorgcentrum. Ook kunnen bezoekers onder meer ontdekken wat er aan vrijwilligerswerk te doen is in WZH Vliethof.

WZH Vliethof biedt ouderen met dementie de mogelijkheid om met elkaar samen te leven in kleinschalige, stijlvolle woongroepen. Het woonzorgcentrum heeft een warme band met Voorburg. WZH Vliethof is gebouwd langs de Vliet, op de plek van het voormalige WZH Rustoord. Medewerkers en bewoners verhuizen op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 september van WZH Rustoord in Leidschenveen naar WZH Vliethof aan de Vliet.

Belangstelling voor een baan in WZH Vliethof? Kom dan vooral ook naar de open dag op vrijdag 30 augustus. Vooraf aanmelden voor de rondleiding is gewenst. Bezoekers kunnen kiezen uit tijdstippen tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 18.00 uur. Aanmelden voor de rondleiding kan via tel. 070-7562100 of mail naar servicepuntRU@wzh.nl.