print deze pagina

Ontmoet WZH professionals in Escamp

2 jul 2014

De Ontmoetingscentra van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) in de wijk Escamp organiseren op dinsdag 22 en vrijdag 25 juli een bijeenkomst waarin mantelzorgers van mensen met geheugenproblemen en/of dementie kennis kunnen maken met zorgprofessionals.

De rol van verschillende organisaties wordt tijdens de bijeenkomst belicht en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Mantelzorgers zijn welkom op de locatie of tijdstip dat hen het beste schikt. De bijeenkomsten zijn op dinsdag 22 juli om 14.00 uur in het Ontmoetingscentrum van WZH Hoge Veld en op vrijdag 25 om 11.00 uur in het Ontmoetingscentrum van WZH Waterhof.

U bent van harte welkom! Opgeven is niet noodzakelijk en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Bel voor meer informatie het Servicepunt van desbetreffende locatie via onderstaand telefoonnummer of kijk op de website.

Contactgegevens WZH Ontmoetingscentra Escamp

  • WZH Hoge Veld: Laan van Wateringse Veld 222, 070 890 1995
  • WZH Waterhof: Polanenhof 130, 070 756 1500

WZH Ontmoetingscentra

Het Ontmoetingscentrum van WZH is de plek in de wijk waar senioren, ouderen met dementie en mantelzorgers elkaar ontmoeten. Naast de verschillende (dag)activiteiten en evenementen die vanuit het Ontmoetingscentrum worden georganiseerd, kan men er terecht voor persoonlijk advies en informatie om senioren te ondersteunen in de thuissituatie. Verder worden regelmatig informatiebijeenkomsten, workshops en contactgroepen voor mantelzorgers georganiseerd,