print deze pagina

Mantelzorgcafé 23 november

13 nov 2017

Zorgen voor een partner, familielid, vriend of vriendin met een zorgbehoefte of geheugenproblemen is bijzonder intensief en veeleisend. Als mantelzorger krijgt u dagelijks te maken met allerlei vragen.

Op donderdag 23 november is er weer een MOM Mantelzorgcafé. Deze avond is het onderwerp: Hoe vraagt u een voorziening aan? Bijvoorbeeld een rolstoel of huishoudelijke hulp, bij gemeente Leidschendam-Voorburg? Twee WMO-consulenten geven uitleg over deze onderwerpen en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Mantelzorgers zijn van harte welkom voor informatie, een luisterend oor en het onderling uitwisselen van ervaringen. Van tevoren aanmelden is niet nodig en het is kosteloos.  

De bijeenkomst is in de bibliotheek aan de Vliet, Koningin Julianalaan 257 te Voorburg, van 19.30 - 21.00 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur. 

MOM Mantelzorgcafé

Voor iedereen die op zoek is naar praktische tips, een luisterend oor of ervaringen met andere mantelzorgers wil delen, organiseert MOM een gezellig mantelzorgcafé. Op een informele manier kunt u hier vrijblijvend andere mantelzorgers ontmoeten en krijgt u informatie en advies van deskundige, professionele zorgverleners.

Volg MOM Mantelzorgcafé ook op Facebook.

Heeft u nog vragen?

Heeft u aanvullende vragen of behoefte aan persoonlijk advies op basis van uw thuissituatie? Kom ook naar het mantelzorgcafé of neem contact op met Judith Oskamp van Ontmoetingscentrum WZH Schoorwijck. E-mail: Joskamp@wzh.nl | Telefoonnummer: 070-7562300.