print deze pagina

Maak je eigen beeld

30 jan 2019

Als vervolg op het succes van vorig jaar biedt WZH Schoorwijck vaardige handen opnieuw de mogelijkheid in een workshop een eigen Nana beeld te maken.

De workshop beslaat drie ochtenden en wordt gegeven op dinsdag 5, 12 en 19 maart van 10.00 tot 12.30 uur in het Ontmoetingscentrum van WZH Schoorwijck, Zaagmolenstraat 96 in Leidschendam.

Vrouwenbeelden
Deelnemers maken een eigen ‘Nana’ naar het voorbeeld van kunstschilderes en beeldhouwster Niki de Saint Phalle. Zij is onder meer beroemd geworden door de weelderige, kleurrijke en vaak manshoge vrouwenbeelden die je overal ter wereld tegen kunt komen. Uiteraard worden de beelden in de workshop niet zo groot, maar blijven ze beperkt tot zo’n 30 à 35 cm. Er kan worden gekozen tussen een liggend en een staand model.

Informatie
De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen in totaal € 20,-. Ervaring is niet vereist, dus iedereen kan meedoen. Voor deelname kan men zich tot uiterlijk 22 februari aanmelden bij het Servicepunt van WZH Schoorwijck, tel. 070-7562300 of per email: servicepuntsw@wzh.nl.

Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers, inschrijving vindt plaats in volgorde van aanmelding.