print deze pagina

'Kortsluiting'

6 sep 2017

Tijdens de Wereld Alzheimer Week 2017 houdt het Alzheimer Café Escamp een bijzondere voorstelling. Toneelgroep Voorschoten speelt het stuk ‘Kortsluiting’.

'Kortsluiting' is een stuk waarin op indringende wijze de worsteling van de hoofdpersoon met dementie en vooral ook zijn naasten in beeld wordt gebracht.

Mantelzorgers, mensen met dementie en professionals zijn op 20 september vanaf 19.00 uur van harte welkom in WZH De Strijp (tegenover WZH Waterhof). De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, vol is vol.

Alzheimer Café Escamp

Alzheimer Café Escamp is een lokaal ontmoetingspunt voor mensen met dementie, familie, naasten, hulpverleners, studenten en andere betrokkenen of geïnteresseerden. Maandelijks geeft een deskundige binnen een bepaald thema uitleg en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer. Verder is er informatie aanwezig over de mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening.

Bereikbaarheid

Deze speciale editie van het Alzheimer Café vindt plaats in WZH De Strijp, (tegenover WZH Waterhof),  Polanenhof 525, Den Haag  
Ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving
Bus 23 (halte Cannenburglaan) en tram 16 (halte Hardenbroekstraat).

Vragen over het Alzheimer Café? Bel dan met Wijkservicepunt WZH Waterhof, tel. 070-7561500.