print deze pagina

Intentieovereenkomst WZH-Cato

11 sep 2018

Op dinsdag 11 september hebben Evert de Glint en Patricia Huijbregts (bestuurders WZH) en Didier Dohmen (bestuurder Cato) een intentieovereenkomst ondertekend.

Krachten bundelen

Het ondertekenen van deze verklaring is de eerste officiële stap op weg naar een fusie. WZH en Cato zijn van mening dat een nauwe samenwerking beide organisaties goed zal doen. Evert de Glint zegt hierover: “WZH en Cato hebben eenzelfde type cliënten, werkzaamheden en bedrijfscultuur, wat het aantrekkelijk maakt om de krachten te bundelen. Dat is goed voor de cliënten en medewerkers. Met Cato versterken wij onze kennis en de spreiding van onze activiteiten in de gemeenten waar WZH nu al actief is.”

Didier Dohmen vult aan: “Het doel van de fusie is dat de cliënten en bewoners er baat bij hebben, dat de kwaliteit van zorg verder toeneemt en er integrale zorg kan worden geboden door de samenwerking met andere diensten van WZH.”

Due diligence onderzoek

De volgende stap is dat er een due diligence onderzoek plaatsvindt. Dit onderzoek naar de bedrijfsinformatie van beide organisaties zorgt ervoor dat de partijen weten wat zij aan elkaar hebben. Het onderzoek kan naar verwachting zo’n 6 weken duren.

Voor meer informatie klikt u hier.