print deze pagina

Huiskamerbegeleiders gezocht

9 apr 2019

Heb jij het in je om rust, gezelligheid, persoonlijke aandacht en veiligheid te bieden aan mensen met dementie?

Maak je met plezier een maaltijd klaar voor anderen en houd je het graag opgeruimd en schoon? Dan ben jij wellicht onze nieuwe huiskamerbegeleider!

Meld je aan voor een inloopbijeenkomst!

Nieuwe functie

Bij WZH zetten Huiskamerbegeleiders zich in om de dagen voor mensen met dementie ‘een beetje mooier te maken’. De Huiskamerbegeleiders zijn een herkenbaar gezicht in de huiskamer, hebben oor en oog voor het welzijn van bewoners, ondersteunen bij activiteiten, bereiden maaltijden en houden de huiskamer netjes. Doordat de Huiskamerbegeleiders op de huiskamers aanwezig zijn hebben andere zorgprofessionals rond de bewoners meer ruimte voor persoonlijke aandacht en zorg.
Het project huiskamerbegeleider wordt gefinancierd vanuit extra gelden van het Kabinet.

Inloopbijeenkomsten

Heb je interesse? Kom gerust langs op een van onze inloopbijeenkomsten. Je krijgt dan alle informatie over de functie, je maakt kennis met WZH en de diverse locaties én je hebt de mogelijkheid om direct te solliciteren.

Aanmelden inloopbijeenkomsten

Heb je interesse om Huiskamerbegeleider te worden bij WZH? Kom dan gerust langs op een van onze inloopbijeenkomsten. Hier krijgt je alle informatie over de functie, je maakt kennis met WZH én je hebt de mogelijkheid om direct te solliciteren. Meld je dan aan voor één van de inloopbijeenkomsten

Klik hier voor meer informatie en het hele functieprofiel. Wij kijken uit naar je komst!