print deze pagina

Feestelijk optreden Cramer

7 jul 2018

Bewoners en familieleden van WZH Rustoord en WZH Leilinde genoten dit weekend van de WZH Parade. De Oud Hollandse Kermis en optredens van Ben Cramer zorgden voor een feestelijke sfeer.

“Wat genieten we hier weer”, zegt een oudere dame  tevreden meedeinend op de aanstekelijke hits van Ben Cramer. Poffertjes eten, de Kop van Jut en genieten van spetterende optredens. 

Oud Hollandse Kermis

Het thema van de WZH Parade is dit jaar ‘Oud Hollandse kermis’. Meer dan 1000 bewoners en cliënten en familie genieten naast de optredens van kermisspelen, zoals de Kop van Jut en blikgooien. Een goochelaar vertoont zijn kunsten en er is een Oud Hollands draaiorgel. Alle woonzorgcentra zijn feestelijk aangekleed met ballonnen en gekleurde lampjes. De authentieke haring- en oliebollenkraam ontbreken niet.

De WZH Parade

Tijdens de 6e editie van de WZH Parade reist hoofd-act Ben Cramer met het feestelijke gezelschap langs alle 12 woonzorgcentra van WZH. De bekende zanger en musicalster kreeg tijdens zijn show steun van onder andere de ShowBizz Kids en een heuse clown. Artiesten als Willeke Alberti en Ronnie Tober gingen hem voor in eerdere edities van de WZH Parade.

Feesten met dierbaren

“De Parade is ontstaan uit de behoefte van bewoners en familie om samen met de medewerkers een onvergetelijke dag te beleven”, vertelt Patricia Huijbregts, bestuurder WZH enthousiast. “Wat is er leuker dan met mensen die je dierbaar zijn in eigen huis feest te vieren? Die dag is het ‘one big family’.” De feestelijkheden prikkelen de bewoners om actief te zijn. De liedjes zijn bekende nummers van toen en daarmee herkenbaar voor het publiek. Het evenement past in de filosofie van WZH om de bewoners te ondersteunen bij het invullen van hun leven zoals ze dat zelf graag willen.