print deze pagina

Beweegweek

16 mei 2018

Deze week staat bij WZH Schoorwijck in het teken van bewegen. Met onder meer een presentatie over valpreventie, zwemmen, een scootmobieltocht en tai chi. 

De week startte met een presentatie over valpreventie van fysiotherapeut Jorrit van der Meij en ergotherapeut Vera Dorst. Hierin werd aandacht gegeven aan gezond oud worden, vallen en weer opstaan en goed op de been blijven. Dinsdag ging een aantal bewoners zwemmen en kregen bewoners een cursus tai chi. Morgen staat er een scootmobieltocht op de agenda en vrijdag geeft beweegcoach Jeffrey Lange stoelyoga.

BeweegPlaza

Blijven bewegen heeft een positief effect op de gezondheid. WZH Schoorwijck doet er van alles aan om hier aan bij te dragen. Zo is eerder dit jaar een BeweegPlaza ingericht op de begane grond van het woonzorg- en ontmoetingscentrum. Het is een prachtige ruimte met allerlei fitnessapparatuur, waar bewoners en ook mensen uit de omgeving voor een kleine bijdrage gebruik van kunnen maken.

Beweegt u met ons mee? Beweegcoach Jeffrey Lange helpt (wijk)bewoners met trainen in de nieuwe BeweegPlaza. Bekijk de video.

Meer informatie

Heeft u vragen over het trainen in de BeweegPlaza van WZH Schoorwijck of heeft u interesse in begeleiding van de Beweegcoach? Dan kunt u bellen met  070 - 756 2300. Bekijk voor meer informatie WZH Schoorwijck