print deze pagina

Alzheimer Café

13 feb 2019

Op woensdag 20 februari a.s. staat het Alzheimer café in het teken van “Omgaan met veranderend gedrag”.  Door dementie kan iemand anders gaan reageren in bepaalde situaties. Hoe ga je hiermee om?

Op deze avond krijgt u uitleg welk gedrag kan voorkomen en hoe je hiermee omgaat. Geïnteresseerden, mantelzorgers, mensen met dementie en professionals zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis. 

Deze editie van het Alzheimer Café vindt plaats in WZH Waterhof, Polanenhof 130, Den Haag. Er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving. Komt u met het openbaarvervoer neem dan bus 23 (halte Cannenburglaan) of tram 16 (halte Hardenbroekstraat).

Vragen over het Alzheimer Café? Bel dan met Conny van Dam tel: 0622442139.

Over dementie

Nederland telt zo’n 260.000 mensen die lijden aan dementie, waarbij de ziekte van Alzheimer de meest bekende vorm is. Het is een aandoening die niet alleen de dementerende, maar ook diens omgeving diep treft. Goede informatie over de ziekte en hulpmogelijkheden, lotgenotencontact en het uitwisselen van ervaringen kunnen tot grote steun zijn.

Het Alzheimer Café Escamp  is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland – regioafdeling Haaglanden, Florence, MOOI Welzijn, Middin en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH)