print deze pagina

Alzheimer Café 13 maart

5 mrt 2018

De veranderingen in het zorgstelsel hebben ook invloed op de zorg voor mensen met dementie en hun naasten. Welke zorg is er bijvoorbeeld nog beschikbaar en wat wordt er vergoed? 

Tijdens het Alzheimer Café van dinsdag 13 maart zal een casemanager dementie een toelichting geven over deze onderwerpen. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

Mantelzorgers, mensen met dementie en professionals zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom in woonzorgcentrum De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg. De toegang is gratis.

Over dementie

Nederland telt zo’n 260.000 mensen die lijden aan dementie, waarbij de ziekte van Alzheimer de meest bekende vorm is. Het is een aandoening die niet alleen de dementerende, maar ook diens omgeving diep treft. Goede informatie over de ziekte en hulpmogelijkheden, lotgenotencontact en het uitwisselen van ervaringen kunnen tot grote steun zijn. 

Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg  is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland – regioafdeling Haaglanden, Florence, Welzijn Oud en Jong (Woej) en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH)

Bereikbaarheid

Woonzorgcentrum De Mantel is bereikbaar met:
Tram 6 en 2, 4 en 3, 9, Metro E.
De Mantel beschikt over ruime parkeergelegenheid.
Wie geen eigen vervoermogelijkheden heeft, belt één dag tevoren tussen 9.00 – 11.00 uur de Vervoersdienst van de Woej. Telefoonnummer: 070 - 3175626.