WZH Thuiszorg heeft 16 nieuwe e-bikes ontvangen

2 september 2021

Hiermee kunnen zij niet alleen snel en gemakkelijk naar de cliënten in de wijk maar zijn zij ook nog eens lekker in beweging.

De eerste elektrische fietsen werden deze week bij het team Centrum bezorgd en de uitlevering van de rest van de e-bikes is inmiddels afgerond. Alle collega’s reageren enthousiast.

Jose Blonk, wijkverpleegkundige bij WZH Thuiszorg, is heel blij met de nieuwe elektrische fietsen. “Fietsen van deur naar deur in de frisse lucht is gewoon heerlijk. Je hebt even de tijd om je hoofd leeg te maken en te resetten. Ook is het nog eens een stuk sneller dan een auto omdat je geen last hebt van lange rijen voor de stoplichten of wegwerkzaamheden”.

WZH Thuiszorg is trots dat de nieuwe e-bikes er zijn. Op deze manier leveren wij niet alleen meer efficiënte zorg maar zorgen wij ook voor een prettige manier van werken. De e-bikes betekenen minder reistijd, geen gedoe met parkeren en ook minder belasting voor het milieu. Bovendien komt het de vitaliteit van onze collega’s ten goede.

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden