WZH in Beweging van start

2 oktober 2015

Op donderdag 1 oktober is ‘WZH in Beweging’ van start gegaan: gedurende een maand is er extra aandacht voor ‘bewegen’ in de breedste zin van het woord. Armen, benen, hersenen, lachspieren en smaakpapillen….alles komt aan de beurt!

De WZH Wandel Estafette die gisteren plaats vond als aftrap van de maand, zette maar liefst 46 lopers (medewerkers, cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers) in beweging om te wandelen van WZH locatie naar WZH locatie. Sommige lopers liepen de volledige 42 kilometer, anderen haakten bij een van de locaties aan en liepen een kortere afstand. Op iedere locatie werden zij feestelijk ontvangen en uitgezwaaid.

De komende weken wordt er nog veel meer bewogen bij WZH. Dance for Health komt op alle locaties workshops ‘bewegen op muziek’ geven. En een aantal van onze (vaste) leveranciers organiseert proeverijen op locatie zodat ook alle smaakpapillen in beweging komen. Daarnaast hebben alle locaties een beweegprogramma dat zij gedurende de maand nog eens extra belichten. Volg onze beweegactiviteiten op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Meer weten over bewegen bij WZH? Bekijk hier ons Fit & Fun programma!

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden