Wees welkom bij WZH!

17 mei 2021

Ondanks corona is er veel mogelijk en bent u van harte welkom.

Bijna alle bewoners en medewerkers van WZH zijn inmiddels gevaccineerd tegen corona waardoor WZH u een veilige en gastvrije woonplek kan bieden waar u de zorg ontvangt wanneer u die nodig heeft. Doordat wij vrijwel geen besmettingen meer hebben op de locaties is er gelukkig weer meer mogelijk. Daarom verwelkomen wij u graag weer met open armen!

Zo kunnen er per dag weer zonder beperkingen bezoekers bij u op visite komen. Daarnaast kunnen mensen uit de buurt en bewoners (hiermee worden bedoeld de bezoekers van het DAC/OC) weer als vanouds deelnemen aan ons uitgebreide activiteitenprogramma. Tijdens deze activiteiten kunt u op een veilige wijze in contact komen met anderen, creatief bezig zijn, een gezellig bus uitje maken en in beweging blijven met ons Fit en Fun-programma.

Bij WZH staan uw autonomie en de mogelijkheid om uw leven in eigen stijl te leven centraal. Juist daarom kiest WZH er dan ook heel bewust voor om ondanks Corona daar waar het kan steeds meer ruimte te bieden voor versoepelingen. Uiteraard hanteren we voor uw veiligheid en die van onze medewerkers wel te allen tijde de RIVM richtlijnen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u binnen de beschermde en intieme leefomgeving van WZH zich snel thuis voelt!

Wilt u meer informatie ontvangen over wonen op één van onze locaties zoals WZH Sammersbrug, WZH De Strijp of WZH Waterhof of heeft u interesse in een vrijblijvende rondleiding op een van onze woonzorgcentra? Neem dan contact op met ons via 070 - 756 16 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden