Uw lege fles voor onze bibliotheek

30 september 2019

De opbrengst van de emballagezuil bij Albert Heijn XL in Leidschenhage levert WZH Prinsenhof een speciale bibliotheek op.

Voor bewoners en mantelzorgers die wonen met dementie of wonen met somatische zorg (lichamelijke aandoeningen) gaan wij een speciale bibliotheek vormgeven. Naast de materialen die in een gewone bibliotheek beschikbaar zijn, willen we een zogenaamde dementheek en somatheek inrichten. Dit moet een uitleenpunt worden voor informatie en materialen voor mensen die met dementie te maken krijgen.

'Wij willen een wijkgericht functionerend advies- en uitleencentrum worden, dat als doel heeft comfort aan te bieden aan mensen met dementie (geheugenproblemen) of een somatische (lichamelijke) aandoening.' Aldus Richard Spraakman, locatiemanager WZH Prinsenhof. 'De toegang willen we zo laagdrempelig mogelijk houden. Iedereen is welkom en er wordt een gemoedelijke sfeer gecreëerd met voldoende plaats om te praten onder het genot van een gratis kop koffie of thee.'

U kunt uw emballage bonnen bij de zuil van Albert Heijn XL te Leidschenhage inleveren in de maand oktober. Met de opbrengst van de zuil zal WZH Prinsenhof materialen kunnen aanschaffen voor het inrichten van de speciale bibliotheek.

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden