Tweekamerappartementen

14 februari 2017

Hebt u alles geprobeerd? Van thuiszorg tot dagbehandeling? Maar hebt u moeten concluderen dat thuis wonen door uw chronische, lichamelijke ziekte niet meer lukt? Bij WZH Waterhof vindt u een nieuw thuis.

U beschikt over een tweekamerappartement met eigen voordeur dat u kunt inrichten met uw meubels, foto’s en spullen. Het appartement wordt goed verzorgd opgeleverd met een bed en kitchenette. Er is alle ruimte om te bewegen, ook met bijvoorbeeld uw scootmobiel of rolstoel.

U komt in aanmerking voor een tweekamerappartement in WZH Waterhof wanneer u zorg of behandeling bij een chronische lichamelijke aandoening nodig hebt.

WZH Waterhof

In dit ruim opgezette woonzorgcentrum in stadsdeel Escamp in Den Haag valt veel te beleven. U vindt er verschillende gemeenschappelijke ontmoetingsplekken, waaronder het Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentrum, waar u kunt deelnemen aan activiteiten en vaak gezamenlijk lekker kunt eten. Een ontmoetingsplaats voor bewoners van WZH Waterhof, familieleden, deelnemers van de dagactiviteiten en bezoekers uit de buurt.
Adres: Polanenhof 130, Den Haag.

Meer informatie

Voor meer informatie over tweekamerappartementen in WZH Waterhof voor ouderen die somatische zorg of behandeling nodig hebben, kunt u terecht bij de WZH Klantbemiddeling Centraal: 070-7561600. U kunt ook het contactformulier invullen.

Neem alvast een kijkje binnen via onderstaande foto's:

Tweekamerappartement WZH Waterhof slaapkamer

Tweekamerappartement WZH Waterhof woonkamer en keuken

tweekamerappartement waterhof woonkamer ingericht

tweekamerappartement waterhof badkamer

tweekamerappartement waterhof voordeur

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden