President Suriname bezoekt WZH Transvaal

10 september 2021

Tijdens zijn werkbezoek aan Nederland bracht de president van Suriname, de heer Santokhi, samen met onder andere de Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken en Volksgezondheid en de ambassadeur een bezoek aan WZH Transvaal.

WZH Transvaal is een warm en kleurrijk huis waar voornamelijk ouderen met een Surinaams-Hindoestaanse afkomst wonen; reden voor president Santokhi om juist op deze locatie te kijken hoe de bewoners van WZH Transvaal wonen en leven, en hoe WZH erin slaagt de bewoners op deze locatie constant de zorg en betrokkenheid te bieden die ze verdienen.

Na een hartelijk welkom door Jan Willem van den Dool (locatiemanager WZH Transvaal en Shirin Ghafoerkhan - Jhagru (specialist ouderen geneeskunde) kreeg president Santokhi een rondleiding in de locatie, waarbij verschillende medewerkers van WZH vertelden hoe het dagelijks leven van de bewoners eruitziet, welke activiteiten georganiseerd worden en hoe WZH Transvaal belangrijke factoren als ontmoetingen, sfeer, muziek en zelf koken optimaal inzet voor de bewoners.

President Santokhi is ook met bewoners en medewerkers in gesprek gegaan, die blij verrast en vereerd waren met het hoge bezoek uit Suriname. Aan het einde van het bezoek gaf de president nog een korte toespraak zowel in het Hindoestaans naar de bewoners en in het Nederlands.

WZH Transvaal is trots dat zij de heer Santokhi mochten ontvangen en kijkt terug op een geslaagd bezoek.

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden