Ontwikkelingen coronavirus

12 november 2020

De ontwikkelingen rondom het coronavirus worden bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) goed in de gaten gehouden. WZH volgt daarbij de richtlijnen van het RIVM, de GGD en Verenso. Op basis van deze richtlijnen en de meest gestelde corona-vragen is er nu het WZH corona vragen en antwoorden overzicht.

Dit overzicht zal actueel gehouden worden op basis van toekomstige aanpassingen in (landelijke) corona richtlijnen en WZH-beleid. Het is bedoeld om mantelzorgers en naasten op overzichtelijke en eenduidige wijze antwoord te kunnen geven op hun corona-vragen en om het voor onze (zorg)medewerkers mogelijk te maken zich primair te kunnen richten op de zorg van onze bewoners. Wij willen jullie daarom vragen om mensen met corona gerelateerde vragen te verwijzen naar de servicepunt desk, en de 1ste contactpersonen van WZH hierover te informeren en hen te vragen om dit overzicht te raadplegen.

Er zijn zoveel mogelijk vragen en antwoorden in het overzicht opgenomen. Mochten er toch nog vragen zijn die niet in het overzicht staan weergegeven, dan kunnen mantelzorgers en naasten contact opnemen met hun 1ste contactpersoon van WZH of hun vragen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze vragen worden dan zo snel mogelijk in behandeling genomen, en indien van toepassing opgenomen in deze vragen-en-antwoordenlijst.

Houd verder de WZH-website in de gaten voor verdere updates over COVID-19!

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden