Huiskamerbegeleider worden?

30 januari 2020

Gezocht: enthousiaste nieuwe huiskamerbegeleiders die zich 4 tot 24 uur per week willen inzetten voor onze bewoners met dementie. Meld je nu aan voor een informatiebijeenkomst!

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwe wervingsronde voor huiskamerbegeleider.

Functieprofiel Huiskamerbegeleider

Heb jij het in je om rust, gezelligheid, persoonlijke aandacht en veiligheid te bieden aan mensen met dementie? Maak je met plezier een maaltijd klaar voor anderen en houd je het graag opgeruimd en schoon? Dan ben jij wellicht de nieuwe Huiskamerbegeleider voor onze WoonZorgcentra!

JIJ brengt rust, gezelligheid, persoonlijke aandacht en veiligheid in de huiskamers waar oudere bewoners met dementie verblijven. Met kalmte en geduld maak je contact met bewoners en weet je om te gaan met hun gedrag. Je ondersteunt bij activiteiten, zorgt voor een opgeruimde huiskamer, voert lichte schoonmaakwerkzaamheden uit, verzorgt de maaltijden en betrekt bewoners hierbij waar mogelijk. In de huiskamer ben je het aanspreekpunt voor bezoekers en vrijwilligers. Samen met andere WZH medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers vorm je het team rond de bewoners.

Huiskamerbegeleider

WIJ zorgen dagelijks met hart, hoofd en handen voor bewoners, vanuit onze kernwaarden ‘open’, ‘samen’ en ‘geborgen’. Dit doen wij o.a. vanuit 14 woonzorgcentra in de regio Haaglanden. Wij zoeken enthousiaste nieuwe huiskamerbegeleiders die zich 4 tot 24 uur per week willen inzetten voor onze bewoners met dementie op de volgende locaties: WZH Hoge Veld (Den Haag), WZH Sammersbrug (Den Haag), WZH De Strijp (Den Haag), WZH Waterhof (Den Haag), WZH Leilinde (Leidschenveen), WZH Oosterheem (Zoetermeer), WZH Prinsenhof (Leidschendam) en WZH Vliethof (Voorburg).

SAMEN kijken we welke mogelijkheden er zijn om jou in te zetten als Huiskamerbegeleider.

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden