Het voelt als nieuw

11 december 2017

Mooi wonen met zorg en behandeling in de buurt van het centrum van Voorburg? De appartementen en gezamenlijke ruimtes van WZH Het Anker zijn onlangs gerenoveerd en voelen als nieuw.

De grootste in Voorburg

Klantbemiddelaar Hanneke van Nierop vertelt trots: “WZH Het Anker heeft 109 appartementen en is daarmee de grootste aanbieder van appartementen met zorg en behandeling voor mensen met een chronische aandoening in Voorburg. Mensen geven aan dat ondanks dat we veel appartementen hebben, het helemaal niet massaal aanvoelt. Het is eigenlijk een heel knus woonzorgcentrum.“

Lekker licht en ruim

“De appartementen zijn door de renovatie lekker licht en zijn ruim ogen ruim,” geeft Hanneke aan. “Alles is gewit en wordt gestoffeerd opgeleverd. Bewoners richten het appartement verder zelf in met eigen spulletjes. Het wordt als heel positief ervaren dat alle appartementen aansluitend een eigen balkon en aangepaste badkamer hebben.”

Specialistische zorg

WZH Het Anker is gespecialiseerd in zorg en behandeling bij chronische lichamelijke aandoeningen, zoals de ziekte van Parkinson, een chronische longziekte (COPD) of klachten na een beroerte (CVA). “We bekijken wat mensen aan specialistische zorg nodig hebben en stemmen daar onze zorg op af“, vertelt Hanneke. “We gaan hier heel ver in, we doen zelfs ‘nierdialyses’. Er is echter wel een indicatie nodig.”

Brasserie

In de Brasserie van WZH Het Anker worden dagelijks samen met vrijwilligers gezellige activiteiten georganiseerd voor bewoners. Ook kan hier twee maal per dag gezamenlijk gegeten worden. Tussen de middag een broodmaaltijd en in de avond een warme maaltijd.
In de aanloop naar kerst gebeurt er altijd van alles binnen dit thema, met als klap op de vuurpijl het kerstdiner. Hanneke: “Dan wordt alles uit de kast getrokken en helpt iedereen mee om bewoners en familie een onvergetelijke avond te bezorgen.”

Kom gerust eens kijken

Bent u benieuwd naar hoe WZH Het Anker er van binnen uitziet? Klantbemiddelaar Hanneke van Nierop ontvangt u graag voor meer informatie en een rondleiding wanneer het u uitkomt. Maak een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 20 73 82 04.

Werken bij WZH

WZH het Anker is ook hard op zoek naar enthousiaste, gediplomeerde medewerkers. Mocht je geïnteresseerd zijn neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , kijk op onze vacaturepagina of loop eens bij ons binnen! Ook vrijwilligers zijn van harte welkom!

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden