WZH Prinsenhof opent 'Camping Prinsheerlijk'

9 augustus 2021

In de tuin bij de afdelingen ‘Wonen met dementie’ van WZH Prinsenhof is afgelopen week ‘Camping Prinsheerlijk’ geopend voor dagrecreatie.

Dit is een initiatief van het team van de locatie WZH Prinsenhof. Via facebook werd eerst een oproep geplaatst met de vraag wie er een oude caravan of tent te leen had. Dit om de tuin van ‘Wonen met dementie’ een campingsfeer te geven. En dat is gelukt. Het ziet er leuk uit met een oldtimer caravan, maar ook twee tenten die heel wat vakantieplekjes hebben bezocht.

Om bewoners het vakantiegevoel te geven, kunnen familie, vrienden of buren samen met de bewoners gebruik maken van de camping. Er kan een heerlijke wandeling rondom de camping gemaakt worden; voor de caravan of tent gaan zitten en herinneringen ophalen over vakanties of gewoon lekker genieten van de zon en rust. Om het geheel compleet te maken is er de mogelijkheid om een gevulde picknickmand bij het Servicepunt van de locatie te bestellen.

Om drukte op de camping te voorkomen, kunnen de belangstellenden zich inschrijven via het Servicepunt van Prinsenhof. Er is voor de bewoners en familie ook gedacht aan bewegwijzeringsborden vanaf de receptie naar de camping.

In de afgelopen weken is Camping Prinsheerlijk in verschillende media in het zonnetje gezet.

TV West:

https://www.omroepwest.nl/nieuws/4444211/camping-voor-bewoners-van-leidschendams-verpleeghuis-krijg-hier-een-vakantiegevoel-van
https://youtu.be/3XAAEFkp7ds

Omroep Midvliet:

https://www.midvliet.nl/uitzending-gemist/midvliet-actueel/17920-camping-prinsheerlijk

Het Krantje van Leidschendam-Voorburg:

https://www.hetkrantje-online.nl/nieuws/actueel/126792/wzh-heeft-nu-ook-camping-voor-dagrecreatie

RTL Nieuws:

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5249957/camping-achtertuin-verpleeghuis-prinsenhof-dementie-beperkingen

Actiz:

https://www.actiz.nl/ilse-rogier-hoe-een-simpel-idee-iets-groots-teweeg-kan-brengen

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden