Voetbalwens komt uit

26 oktober 2017

Henk Groenevelt woont in WZH Het Anker en kan de velden van voetbalclub Forum Sport vanuit zijn kamer zien liggen. Hij is jarenlang vrijwilliger geweest bij de voorloper van Forum Sport, Devjo.

Na de fusie tussen Devjo en SV Voorburg tot Forum Sport bleef Henk verbonden aan de club.

Wens

Naast vrijwilliger was Henk ook fanatiek supporter en stond hij regelmatig langs de lijn. Een grote wens van hem is daarom ook om ‘zijn club’ nog eens van dichtbij aan te moedigen. Deze wens ging, dankzij meerdere vrijwilligers, op zaterdag 14 oktober in vervulling.

Handen schudden

Zodra hij het sportpark oploopt ziet Henk al de eerste bekenden. “He Henk, ben je er weer?”, klinkt het. Aangekomen in de kantine gaat het op dezelfde voet verder; vele Forum Sport leden komen hem even de hand schudden.

Nooit weggeweest

Als de wedstrijd eenmaal begint staat Henk met vrijwilliger Barry achter het doel. Druk geeft hij aanwijzingen en juicht uit volle borst na ieder doelpunt, alsof hij nooit is weggeweest. De wedstrijd eindigt in een 3-1 overwinning voor de thuisploeg. Het weer was goed, het voetbal een stuk minder. Dat is niet belangrijk, Henk heeft genoten.

Voetbalwens komt uit

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden