Liefde is... 70 jaar samen

13 februari 2018

Dirkje en Paulus van der Meij wonen samen in woonzorgcentrum WZH Het Anker in Voorburg. Ze zijn inmiddels al 70 jaar getrouwd en nog altijd gek op elkaar! Liefde met een hoofdletter.

In de video vertellen Dirkje en Paulus van der Meij over hun liefde en sluiten af met een zoen waar de liefde vanaf spat!

Dirkje houdt van Paulus om dat het zo’n fijne man is, vertelt ze. “Hij heeft altijd hard gewerkt als kantoormachinemonteur, zodat we met het gezin eens in de twee jaar met vakantie konden. Hij was altijd bezig. “

Waarom houdt Paulus zoveel van Dirkje? “Omdat ze zoveel van mij houdt,” vertelt hij. “Ze staat altijd voor me klaar en er is nooit iets teveel.”

Specialistische zorg

WZH Het Anker is gespecialiseerd in zorg en behandeling bij chronische lichamelijke aandoeningen, zoals de ziekte van Parkinson, een chronische longziekte (COPD) of klachten na een beroerte (CVA).

Kom gerust eens kijken

Bent u benieuwd naar hoe WZH Het Anker er van binnen uitziet? Klantbemiddelaar Hanneke van Nierop ontvangt u graag voor meer informatie en een rondleiding wanneer het u uitkomt. Maak een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 20 73 82 04.

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden