Fotopagina WZH Oosterheem

Neem alvast een kijkje bij ons binnen met onderstaande foto's. Wilt u een rondleiding? Maak een afspraak via onze klantenservice of kom vrijblijvend naar onze inloopavond.

Servicepunt

Bij het binnenstappen staat u midden in een weiland, met de skyline van Zoetermeer. Dit geeft een landelijk gevoel en zorgt dat de eerste beleving niet die van een verpleeghuis is. Het Servicepunt van WZH Oosterheem op de eerste etage is een steunpunt en ontmoetingsplaats. Hier is ook de koffiecorner, waar u kunt genieten van koffie, thee, sap of een soepje.

Uw eigen appartement

Licht, ruim, hoge plafonds en een gemiddelde oppervlakte van 30m2. De bewonersappartementen hebben een neutrale kleur en u krijgt een speciaal bed, met bijbehorende kledingkast. Zo kunt u uw appartement helemaal inrichten met uw eigen spullen en voelt u zichzelf snel thuis.

Een ruime eigen badkamer

U heeft een ruime badkamer, waar u zich vrij kunt bewegen. Omdat het oudere oog minder goed contrasten ziet, is contrast één van de basiseisen in het ontwerp van het gebouw. Daarom staat de witte toiletpot tegen een brickrode muur, welke verwijst naar de bakstenen buitenmuur van het gebouw.

Rust en levendigheid in de gezamenlijke huiskamer

Een grote sfeervolle huiskamer met open keuken waar u de veiligheid en gezelligheid van anderen ervaart. De kleuren in het interieur, speciaal gecombineerd door een binnenhuisarchitect, geven tegelijkertijd rust en zorgen voor een voldoende prikkelende omgeving, die stimuleert actief te zijn. De meubels zijn in lijn met de gedachte aan harmonie en activiteit. De zachte wanden zijn visueel en tastbaar heel prettig en zorgen voor een goede akoestiek.

Genieten in de Boskamer

In de Boskamer is buiten letterlijk naar binnen gehaald. Deze belevingsruimte is volledig opgebouwd uit natuurlijke materialen. Echte gedroogde bomen, mos en schors zorgen voor een complete boservaring. U kunt zich hier terugtrekken en genieten van de rustgevende bosomgeving met allerlei zintuigelijke verrassingen in de ruimte. 

Kop koffie in de zon

Wanneer u samen in de buitenlucht een kop koffie wilt drinken, kunt u gebruik maken van het dakterras van WZH Oosterheem. Het is een ruim en groen terras waar u heerlijk kunt zitten en wandelen. Er zijn zon en schaduwplekken. Het terras via de eerste etage, bij het servicepunt toegankelijk.