WZH Oosterheem

Dagbesteding

Woont u zelfstandig en bent u op zoek naar meer structuur in uw dag? Bij WZH Oosterheem ontmoet u anderen in het Dagactiviteitencentrum.

Het Dagactiviteitencentrum is er speciaal voor mensen die zelfstandig in de wijk wonen en voor mensen met een lichamelijke beperking en/of beginnende geheugenproblemen en hun mantelzorgers. Voor het deelnemen aan het DAC heeft u een indicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) nodig of een WMO-beschikking op basis van een PGB (persoonsgebonden budget). Wilt u gebruik maken van ons dagactiviteitencentrum en heeft u nog geen indicatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Dagbesteding

Dagprogramma

We hebben ons programma ingedeeld in twee onderdelen:
• FIT: activiteiten gericht op bewegen, geheugen- en zelfredzaamheidtraining;
• FUN: activiteiten gericht op ontspanning en ontmoeting, (re)creativiteit, muziek, het versterken van sociale contacten en het eigen netwerk.

Ondersteuning in de thuissituatie

Om u te ondersteunen in de thuissituatie geven wij u en uw mantelzorgers gratis advies en informatie. Mocht u nog geen WMO-indicatie hebben, dan helpen wij u graag met het aanvragen hiervan.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de dagactiviteiten van WZH Oosterheem? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden