Werken bij WZH Vliethof

Start werving

Het is zover! De werving voor de nieuwe locatie WZH Vliethof is gestart. Deze stijlvolle locatie opent per 1 september haar deuren. Wij zijn hiervoor op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen helpen in het opbouwen van een energiek en capabel nieuw team.

Werken bij WZH Vliethof

Zoals bij al onze andere 12 locaties is de werksfeer persoonlijk, open en collegiaal. Daarnaast staat de cliënt natuurlijk altijd op de eerste plaats en zijn zij daarmee het hart van onze organisatie. Bij WZH Vliethof draait het om het opbouwen van een kundig team die in de eerste periode ook nog wel zullen moeten pionieren om het onze PG bewoners naar hun zin te maken en de beste zorg te kunnen bieden. Enige zelfstandigheid en een behoorlijke dosis energie en leergierigheid is dus een plus. Voor het nieuwe team van WZH Vliethof zijn wij op zoek naar 9 gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen niveau 3 en 4. Herken jij jezelf hierin, dan nodigen wij je van harte uit om naar onze Vlotte Babbeldag te komen.

Meet-up

Op maandag 1 juli as. organiseren wij een 'Meet-up' waar wij hopen jou te leren kennen aan de hand van een gezellig informeel gesprek. Zo heb jij ook de mogelijkheid om alvast wat van de sfeer te proeven van onze nieuwe locatie aan de Vliet. Lijkt het je leuk om met ons een kopje koffie te drinken tijdens deze dag? Mail ons dan op werving@wzh.nl, we horen graag welk tijdsstip jou het beste uitkomt, dan proberen wij zoveel mogelijk rekening daarmee te houden. 

Vacatures

Bekijk hier onze vacatures voor WZH Vliethof. Bij interesse ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief. Uiteraard kan je ook altijd contact opnemen met onze Werving & Selectie adviseurs (Britt en Subeida) via de hiernaast vermelde mobiele nummers of stuur een email naar werving@wzh.nl