Burendag 2022

Op zaterdag 24 september van 14.00-16.30 uur bent u van harte welkom in WZH Schoorwijck. Dan doen wij mee aan Burendag, een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds, dat ieder jaar op de 4e zaterdag in september wordt gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe.

Graag nodigen wij onze buren uit om kennis te maken met ons gezellige woonzorgcentrum. WZH Schoorwijck is een huis waar u kunt wonen, als het thuis moeilijk is of niet meer lukt door een chronische, lichamelijke ziekte. Bij WZH vindt u mogelijk een nieuw thuis. Samen kijken we wat u zelf kunt en wilt, en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Het is belangrijk dat u zich thuis voelt op de plek waar u woont. Een mooi interieur, een fijn appartement, activiteiten en interactie met vrienden, familie en de maatschappij dragen hier allemaal aan bij. Daarom nodigen wij mantelzorgers uit om een actieve bijdrage te leveren in onze woonzorgcentra.

Verder staan wij er met een informatiekraam, waar u al uw vragen kunt stellen. Niet alleen over het wonen op onze locatie maar ook over werken of over vrijwilliger zijn bij WZH Schoorwijck. Wij vertellen u alles over onze functies en werkzaamheden.

U wordt de 24e september om 14.00 uur ontvangen met koffie en gebak in het restaurant van ons Ontmoetingscentrum. Vanaf 14.30 uur zijn er elk half uur rondleidingen en presentaties over onze locatie. En er zijn leuke en laagdrempelige activiteiten.

U bent van harte welkom!