FIT & FUN: Dagbesteding

Woont u zelfstandig en bent u op zoek naar meer structuur in uw dag? Bij WZH Oosterheem ontmoet u anderen in het Dagactiviteitencentrum, genaamd het 'Ontmoetingshuis'.

Het Ontmoetingshuis is dé plek in de wijk waar u elkaar ontmoet en meedoet! Samen organiseren we activiteiten om actief en fit te blijven.

Meedoen en beleven

We hebben een gespecialiseerd FIT & FUN- dagbestedingsprogramma gericht op beleving, beweging en het behouden van vaardigheden. We besteden veel aandacht aan een gezonde leefstijl, bijvoorbeeld door met elkaar de maaltijd te bereiden. Samen kijken we wat bij u past en nodigen u uit om actief mee te doen.

FIT & Fun programma

We hebben ons programma ingedeeld in twee onderdelen:
•    FIT: activiteiten gericht op bewegen, geheugen- en zelfredzaamheidtraining;
•    FUN: activiteiten gericht op ontspanning en ontmoeting, (re)creativiteit, muziek, het versterken van sociale contacten en het eigen netwerk.

Ondersteuning in de thuissituatie

Om u te ondersteunen in de thuissituatie geven wij u en uw mantelzorgers gratis advies en informatie. Mocht u nog geen WMO-indicatie hebben, dan helpen wij u graag met het aanvragen hiervan.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de dagactiviteiten van WZH Oosterheem? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070-7561600 of vul het contactformulier in.