Specialistische zorg

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie, een gespecialiseerde revalidatie-afdeling en appartementen voor mensen met een chronische lichamelijke aandoening. WZH Prinsenhof biedt vele mogelijkheden op het gebied van zorg, begeleiding en behandeling.

Wij zijn gespecialiseerd in:

In ons woonzorgcentrum wonen 181 cliënten. De zorg is kleinschalig en persoonlijk. Voor ons is het belangrijk te weten wie u echt bent, zodat u bij ons kunt leven op een manier die bij u past. Daarom gaan we met u en uw mantelzorgers in gesprek over uw persoonlijke wensen en uw leefritme. Ook wanneer u een aantal weken bij ons bent om te revalideren.

U vindt bij ons een goede mix van de privacy in uw eigen appartement en de gezelligheid van de gezamenlijke ontmoetingsruimtes en huiskamers. En of u nu bij ons woont of in de buurt: u kunt dagelijks genieten van onze activiteiten.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de zorg van WZH Prinsenhof of wilt u een rondleiding? Bel onze klantenservice: 070-7561600 of vul het contactformulier in. U bent ook van harte welkom bij onze inloopavond.