FIT & FUN: Doet u mee?

Woont u zelfstandig en bent u op zoek naar meer structuur in uw dag? Naast een actief verenigingsleven voor bewoners heeft WZH Prinsenhof ook een Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentrum voor bewoners uit de omgeving.

Het Dagactiviteiten - en Ontmoetingscentrum van WZH Prinsenhof is dé plek in de wijk waar u elkaar ontmoet en meedoet! Samen organiseren we activiteiten om actief en fit te blijven, het FIT & FUN-dagbestedingprogramma. We kijken met u wat bij u past en nodigen u uit om actief mee te doen. Ons woonzorgcentrum heeft vele faciliteiten, mooie ruimtes, een restaurant en een ‘Beweegtuin’.

Meedoen

We besteden binnen het dagbestedingsprogramma ‘FIT & FUN’ veel aandacht aan een gezonde leefstijl en het behouden van vaardigheden. U wordt van harte uitgenodigd om actief deel te nemen aan onze activiteiten.

Het programma bestaat uit twee onderdelen:

  • FIT: activiteiten gericht op bewegen, geheugen- en zelfredzaamheid;
  • FUN: activiteiten gericht op ontspanning en ontmoeting, (re)creativiteit en muziek.

Behandelcentrum

Als deelnemer kunt u ook terecht bij ons Behandelcentrum. Hier werken verschillende behandelaren (onder andere fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten) welke gespecialiseerd zijn in complexe (meervoudige) problematiek bij ouderen. Bekijk het FIT-programma voor meer informatie.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de dagactiviteiten van WZH Prinsenhof? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070-756 1600 of vul het contactformulier in.