Skip to main content

WZH Het Anker

Nieuwsbrieven

Door middel van nieuwsbrieven houden wij cliënten en hun naasten graag op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwtjes binnen WZH Het Anker en WoonZorgcentra Haaglanden.

WZH verspreidt twee soorten nieuwsbrieven; een papieren nieuwsbrief en een digitale nieuwsbrief. In onze nieuwsbrieven vindt u onder andere het laatste nieuws over woonzorgcentrum WZH Het Anker, maandelijkse activiteiten, tips en interviews.

Aanmelden nieuwsbrief

De nieuwsbrief voor cliënten wordt persoonlijk overhandigd aan cliënten en is op te vragen bij het Servicepunt.

Eerste contactpersonen van cliënten worden automatisch aangemeld voor de digitale nieuwsbrief, tenzij er geen mailadres bij ons bekend is. Daarnaast kunnen familieleden, vrienden of geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Ideeën?

Heeft u zelf een idee voor een artikel? Of mist u bepaalde onderwerpen in de nieuwsbrief? Mail de redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

E-mailadres wijzigen

Heeft u zich ingeschreven voor de digitale nieuwsbrief en bent u van e-mailadres gewisseld? U kunt deze wijziging aan ons doorgeven.

Klik hier voor het doorgeven van een wijziging in het e-mailadres.