WZH Sammersbrug

Lichtenbergweg 150, 2532 AK Den Haag
print deze pagina

Deze locatie is NIET opengesteld voor bezoek

Op 19 mei jl. is de bezoekersregeling voor de verpleeghuizen voor de aankomende periode versoepeld. WZH locaties zijn weer opengesteld onder bepaalde (landelijk) gestelde voorwaarden. Locaties waar de afgelopen 14 dagen een COVID-19 besmetting heeft plaatsgevonden blijven dicht voor bezoek. Helaas is dit bij deze locatie het geval en kan de locatie daarom niet open worden gesteld voor bezoek. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Zodra u deze locatie weer open gaat voor bezoek leest u dat op deze pagina.


Kunt u door lichamelijke problemen of problemen met het geheugen niet meer veilig thuis wonen? WZH Sammersbrug biedt uitkomst. Ons woonzorgcentrum ligt op de grens van Den Haag en Rijswijk.

Ondersteuning, stimulering, reactivering en begeleiding vormen de basis van onze zorg. Naast uw eigen appartement en een gezamenlijke huiskamer, bestaat uw leefomgeving uit meerdere grote tuinen en heeft u veel bewegingsruimte. We hebben een uitgebreid activiteitenprogramma en u en uw gasten zijn altijd welkom in ons restaurant SammersPlaza.

Screening en observatie

Is uw zorgbehoefte nog niet helemaal duidelijk? Ook dan kunt u bij ons terecht. Als één van de weinige in de regio hebben wij een screening- en observatieafdeling. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het stellen van een diagnose van mensen met lichamelijke problemen of geheugenproblemen (dementie).