Doe mee aan onze activiteiten!

Gezellig samen schilderen, bewegen, zingen of gewoon een kopje koffie drinken: het kan allemaal in WZH Rustoord. Wekelijks vinden vele activiteiten plaats onder leiding van een activiteitenbegeleider, met ondersteuning van vrijwilligers.

Activiteiten vinden meestal plaats in kleine groepjes, begeleid door een activiteitenbegeleider. Binnen de activiteiten houden we rekening met uw wensen en mogelijkheden. U kunt uw interesse kenbaar maken aan de coördinator activiteiten of aan een medewerker van de zorg.

Recreatieve activiteit

Naast vaste activiteiten wordt er op weekbasis een recreatieve activiteit georganiseerd. Dit verschilt van een optreden van een artiest, koor of orkest tot het spelen van een bingo of het gezamenlijk bekijken van een (muziek-)film. Het maandprogramma ontvangt u in uw brievenbus, kunt u vinden op de informatieborden of is te verkrijgen bij het Servicepunt.

Het bijwonen van de meeste activiteiten is gratis. Met vragen of specifieke wensen kunt u zich wenden tot de coördinator activiteiten, die u kunt bereiken via het Servicepunt van WZH Rustoord.

FIT & FUN: dagbesteding bij WZH

Woont u zelfstandig? Wilt u lekker actief blijven en leuke activiteiten doen om anderen te ontmoeten? Kom kennismaken met het vernieuwde FIT & FUN-dagbestedingsprogramma van WZH voor ouderen met en zonder een WMO-indicatie. Voor meer informatie over het ‘FIT & FUN’ programma en welke Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentra bij u in de buurt liggen kunt u contact opnemen met de WZH Klantenservice: 070-7561600 of vul het contactformulier in.