Verenigingen

Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens de vereniging Bewegen op maat.

Iedere week worden de volgende verenigingen aangeboden:

Maandag

 • 10.30 - 12.00 uur: Zangvereniging
  Voor bewoners van de afdelingen psychogeriatrie en Lindebloesem

Woensdag

 • 10.30 - 12.00 uur: Sjoelvereniging
  Voor bewoners van de afdelingen psychogeriatrie

Donderdag

 • 10.30 - 12.00 uur: Bloemschikvereniging
  Voor bewoners van de afdelingen psychogeriatrie en Lindebloesem

Vrijdag

 • 10.30 - 12.00 uur: vereniging Bewegen op maat
  Voor bewoners van de afdelingen psychogeriatrie

Download het volledige programmaoverzicht.

Hoe werkt aanmelden voor verenigingen?

De eerste twee weken kunt u deelnemen aan verschillende verenigingen om te ervaren wat bij u past. Na deze twee weken kunt u zich aanmelden voor één of meer activiteiten bij uw contactpersoon op de woongroep, of bij de medewerker welzijn die aan uw afdeling is gekoppeld.

Kosten

U kunt naar wens meedoen aan meerdere verenigingen. Alle wekelijkse activiteiten die plaatsvinden binnen de verenigingen kosten € 5,- per vereniging per maand.

Coffeecorner

Iedere dag kunt u beneden in de Coffeecorner genieten van een warme maaltijd. Vanaf 17.00 uur bent u welkom in de Coffeecorner en krijgt u een drankje geserveerd. Vanaf 17.30 uur wordt de maaltijd bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht, geserveerd. U heeft elke dag de keuze uit twee maaltijden. Na de maaltijd kunt u nog een tijdje gezellig met elkaar napraten, het nieuws kijken en een kop koffie drinken wanneer u dat wilt.

Activiteiten en evenementen

Naast deze vaste activiteiten worden er met enige regelmaat spontane activiteiten georganiseerd. U wordt hiervan op de hoogte gebracht door de posters in de ontmoetingsruimte op de afdeling Lindebloesem of mondeling door de medewerkers van het woonzorgteam of team Welzijn.

Ook organiseert het team Welzijn gedurende het jaar verschillende grote activiteiten of evenementen. Dit kan een optreden van een artiest of muziekgroep zijn, een bingo of een borrelmiddag of uitstapje. Informatie over deze grote activiteiten en evenementen vindt u op de posters die in de liften hangen en in de nieuwsbrief die alle cliënten en/of hun eerste contactpersoon maandelijks ontvangen.

Voor meer informatie over de inhoud van de activiteiten kunt u contact opnemen met het team Welzijn of de senior woonzorgbegeleider van Lindebloesem: 070-7562600.