WZH Bezuidenhout

Dagactiviteiten

Wilt u andere mensen ontmoeten en samen dingen ondernemen? Of is uw mantelzorger er een dag niet? Kom dan naar het restaurant van WZH Bezuidenhout en doe mee aan een activiteit.

Restaurant en ontmoetingscentrum Bezuidenhout

De Toon van Hagenzaal in WHZ Bezuidenhout is multifunctioneel. De zaal dient als restaurant en café en er vinden regelmatig recreatieve activiteiten plaats, zoals biljarten, kaarten en koersbal.

Elke dag kunnen bewoners van de locaties en mensen uit de wijk hier tussen 12.00 en 13.30 uur terecht voor een warme maaltijd. Helaas is dat momenteel niet het geval door de corona-beperkende maatregelen. Over de actualiteit hiervan kunt u contact opnemen met ons Servicepunt.

Activiteiten

De bijeenkomsten zijn erop gericht dat u anderen ontmoet. Wij bieden een programma aan dat is afgestemd op de wensen van de deelnemers zoals bijvoorbeeld geheugenspelletjes, bewegingslessen en creatieve activiteiten. We trainen ook sociale vaardigheden, onder andere, door het voeren van gesprekken en samen met anderen iets te ondernemen. Of we organiseren voorlichting over een bepaald thema. De bijeenkomsten zijn een samenwerking tussen welzijnsorganisatie MOOI en WZH. Wij bieden deze bijeenkomsten aan van maandag tot en met vrijdag. In overleg met de deelnemers bepalen we wanneer de activiteiten het beste kunnen plaatsvinden.

Contactgegevens van het Restaurant:

Restaurant Bezuidenhout
Bezuidenhoutseweg 150
2594 AT Den Haag
070 - 756 19 00

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden