print deze pagina

Woonbegeleider

Voor onze WoonZorgcentra zijn we op zoek naar Woonbegeleiders die 4 tot 36 uur per week beschikbaar zijn. Meld je aan voor één van de informatiebijeenkomsten of lees verder voor meer informatie over de functie.

Functieprofiel Woonbegeleider

Lijkt het jou leuk ouderen te ondersteunen zoveel mogelijk zelf nog te kunnen doen en dat jij er bent wanneer er hulp nodig is? Dan ben jij wellicht onze nieuwe woonbegeleider!

JIJ biedt ondersteuning aan oudere bewoners met somatische (lichamelijke) klachten, waarbij hun wens en behoefte leidend is. In overleg met de bewoner ondersteun je o.a. bij werkzaamheden rondom de maaltijd, bied je hulp bij eten en drinken, zorg je voor een opgeruimd appartement/ huiskamer en  begeleid je bewoners zo nodig naar activiteiten binnen de locatie.  Je geeft persoonlijke aandacht en schept een gezellige sfeer. Je hebt oog voor wat er moet gebeuren en schakelt als dat nodig is je zorgcollega’s in. Samen met andere WZH medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers vorm je het team rond de bewoners.

WIJ zorgen dagelijks met hart, hoofd en handen voor bewoners, vanuit onze kernwaarden ‘open’, ‘samen’ en   ‘geborgen’. Dit doen wij o.a. vanuit 12 woonzorgcentra in de regio Haaglanden. De woonbegeleiders worden ingezet op de locaties waar mensen met somatische (lichamelijke ) aandoeningen wonen: WZH Sammersbrug (Den Haag), WZH Waterhof (Den Haag), WZH Transvaal (Den Haag), WZH Leilinde (Leidschenveen), WZH Het Anker (Voorburg) , WZH Oosterheem (Zoetermeer) , WZH Schoorwijck (Leidschendam) en WZH Prinsenhof (Leidschendam). Van jou vragen we dat je in staat bent zelfstandig te werken en oog hebt voor de individuele behoeften en wensen van bewoners. Je bent fysiek in staat bewoners in een rolstoel te rijden. Je bent gastvriendelijk en oprecht geïnteresseerd in ouderen met somatische klachten. Je hebt voor deze functie geen specifieke diploma's nodig.

SAMEN zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan bewoners. Graag kijken we welke mogelijkheden er zijn om jou in te zetten als Woonbegeleider.

Salaris is conform CAO VVT. Het betreft een functie voor 4 – 36 uur per week. Bij gebleken geschiktheid krijg je een dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. .

           

Meld je aan voor een inloopbijeenkomst!